VENTILAȚIE DE ORICE COMPLEXITATE

Compania noastră creează cu succes și implementează sisteme de ventilație eficiente atât în case individuale, în depozite, în secții de producție, în centre comerciale, în oficii, cât și în alte spații industriale! Instalăm sisteme de ventilație atât în Chișinău, cât și în întreaga țară! Compania noastră este distribuitorul oficia al mărcii italiene „BPS CLIMA”. 


În activitatea noastră, încercăm să selectăm soluția optimă pentru fiecare obiect în parte, necesară și potrivită pentru a satisface fiecare sarcină indicată de client. În caz de necesitate, sistemul de ventilație poate fi completat cu un sistem de umidificare a aerului.

Compania noastră practică o abordare integrală și îndeplinim proiectarea, furnizarea de echipamente și materiale, lucrările de instalare și de întreținere. Indiferent de amploarea obiectului, calitatea proiectării, ingineriei și cultura montajului tehnic vor rămâne la cel mai înalt nivel.


O ventilație corect elaborată, proiectată și montată este garanția confortului în orice încăpere.


Importanța ventilației pe care o instalăm:

  • Pentru casele individuale – confortul traiului proprietarilor în camerele destinate locuirii. Absența mirosurilor neplăcute, prospețimea constantă a aerului în încăperi, dar și lipsa garantată a mucegaiului în zonele umede, în încăperile tehnice și în subsol.
  • Pentru încăperile din oficii – asigurarea unui microclimat sănătos în birouri, îmbunătățirea eficacității angajaților și, în rezultat, lipsa oricăror probleme cu închirierea spațiilor.
  • Pentru spațiile destinate comerțului - Un impact direct asupra creșterii fluxului de clienți, în spațiile de vânzare, îl are confortul de a petrece timpul la shopping, și, drept rezultat direct, atractivitatea pentru chiriași.
  • Pentru obiectele industriale, unde ventilarea este utilizată în diferite procese de producție – certitudinea că producția nu va fi stopată și va continua în mod sigur.
  • Pentru întreprinderile sferei alimentației pubice – confort pentru vizitatori și respectarea normelor Serviciului sanitar de Stat.

Importanța sistemului de ventilație, care își realizează concret și sigur funcțiile, este dificil de supraestimat. Orice sistem de inginerie, inclusiv ventilația, se consideră a fi calitativă dacă ulterior instalării este dificil de reperat unei persoane care nu posedă cunoștințe în materie. Dacă ventilația funcționează fără probleme, ea nu va atrage atenția consumatorilor.

Căutați un contractor fiabil?
Vă vom ajuta să stabiliți un sistem de ventilație de înaltă calitate în Republica Moldova.

Aveți întrebări?

Sau aveți nevoie de sfatul unui inginer profesionist?

Lăsați o cerere și vă vom suna înapoi în 30 de minute

Phone
Telefon
+373 (69) 065 146
Email
E-Mail
sales@tehnoformat.md
Address
Adresa
mun.Chisinau, șos. Munceşti 77

Aveți întrebări?

Sau aveți nevoie de sfatul unui inginer profesionist?

Alegi un contractor fiabil pentru sistemul de încălzire la cheie?

Trimiteți o solicitare pentru calculul estimării și obțineți o reducere suplimentară!