Compania „FORMAT TERM” a fost fondată în 2014 ca importator al celor mai bune produse europene din domeniul încălzirii și apeductului. Grație dezvoltării companiei, în prezent am lărgit spectrul serviciilor oferite până la: instalarea aerului condiționat, a ventilației, a cazanelor și a sistemelor industriale de încălzire.

Sfera activităților companiei din momentul fondării și până în prezent este ingineria obiectelor industriale. Actualmente, în compania noastră activează ingineri înalt calificați cu experiență profesională bogată în sfera obiectelor industriale și desigur, instalatori responsabili. La noi îi găsiți anume pe cei mai buni instalatori!

Compania noastră este distribuitor oficial al mărcii italiene EBARA (Italia), specializată în pompe și echipamente de pompare.

Compania noastră vă propune soluții neordinare de încălzire a clădirilor industriale prin intermediul sistemelor de încălzire radiantă a companiei ADRIAN (Slovacia). 

În sfera sistemelor de ventilare, noi utilizăm utilaje marca BPS CLIMA (Italia), iar în prezent suntem distribuitorul oficial al mărcii în Moldova.

Compania noastră este dealer-ul oficial al mărcii italiene MAXA, producătoare de sisteme de aer condiționat destinat spațiilor industriale.

Actualmente, compania „Tehnoformat”este distribuitorul oficial al brand-ului „GARIONI NAVAL” (Italia), specializat în cazane și a mărcii „F.B.R”, creator de sisteme de gazificare(Italia). Compania noastră montează aceste echipamente de gazificare pentru diferite ramuri industriale.

 

Aveți întrebări?

Sau aveți nevoie de sfatul unui inginer profesionist?

Lăsați o cerere și vă vom suna înapoi în 30 de minute

Phone
Telefon
+373 (69) 065 146
Email
E-Mail
sales@tehnoformat.md
Address
Adresa
mun.Chisinau, șos. Munceşti 77

Aveți întrebări?

Sau aveți nevoie de sfatul unui inginer profesionist?

Alegi un contractor fiabil pentru sistemul de încălzire la cheie?

Trimiteți o solicitare pentru calculul estimării și obțineți o reducere suplimentară!