SISTEME DE VENTILAȚIE INDUSTRIALE, REALIZATE LA CHEIE, PENTRU CLĂDIRILE DIN CHIȘINĂU ȘI DIN MOLDOVA

În toate încăperile în care activează salariați este necesară menținerea unui anumit regim climateric al aerului, care să garanteze condiții de muncă confortabile și care să îndeplinească cerințele standardelor sanitare. Soluția acestei probleme este sistemul de ventilație industrială. 

De asemenea, acesta este conceput pentru a soluționa astfel de probleme, precum:

  • Umiditate mare și căldură
  • Emisiile de praf și gaze
  • Curățarea emisiilor de praf și gaze

În cadrul procesului de producție, în majoritatea cazurilor, este eliminată o cantitate mare de emisii de gaze și praf. Ventilarea clădirilor industriale poate soluționa o dificultate precum cea a îndepărtării prafului din aerul existent în încăperile industriale și garantarea unei activități confortabile a angajaților aflați în incintă. Deoarece aerul din sistemul de aspirație se deplasează cu o viteză extraordinară (astfel încât praful să nu se depună), este important să fie utilizate doar conducte metalice.

Sistemul de ventilație industrial este conceput special pentru aceste funcții, astfel încât să capteze și elimine emisiile chimice sau gazele din zonele de lucru. Iată de ce, sistemul de ventilație este de obicei echipat cu umbrele, aspirație zonală și evacuare de urgență. Umbrelele transmit aer curat direct asupra persoanei care lucrează, iar aspirația zonală este în acest caz grupată direct lângă acele locuri unde există o probabilitate de emisie de gaze.


PROIECTARE ȘI CALCUL Al VENTILAȚIEI INDUSTRIALEAstfel, ventilația industrială afectează în mod direct eficiența angajaților. Multe procese tehnice depind nemijlocit de calculul și funcționarea corectă a acestuia. Prin urmare, înainte de instalarea ventilației industriale, specialiștii noștri calculează cu atenție intensitatea și frecvența reînnoirii aerului în încăpere.La calcul, luăm în considerare următorii factori:

  • Suprafața spațiului de producție, mărimea și înălțimea acesteia;
  • Caracteristicile de arhitecturale și de design;
  • Scopul obiectului industrial;
  • Mărimea și tipul instalațiilor care emit substanțe nocive în aer;
  • Numărul de angajați care se află în spațiul industrial și durata șederii acestora;
  • Amplasarea locurilor de muncă;
  • Numărul unităților de echipament tehnic și nivelul volumului de muncă.

ECHIPAMENTE ÎN SISTEMUL DE VENTILAȚIE

În sistemul de ventilație există două tipuri principale de echipamente: de evacuare și de influx. Pentru îndepărtarea aerului murdar este responsabilă ventilația industrială de evacuare, iar pentru furnizarea de aer curat – ventilația de influx. Ele pot activa simultan sau haotic. Cu toate acestea, cantitatea de aer injectat și evacuat va fi mereu aceeași. În dependență de metoda de injectare a aerului, ventilația industrială este divizată în mecanică și naturală. Cea din urmă se datorează mișcării naturale a aerului din interiorul camerei, grație presiunilor și vânturilor diferite. Ventilația mecanică, respectiv, funcționează grație ventilatoarelor instalate.

Aveți întrebări?

Sau aveți nevoie de sfatul unui inginer profesionist?

Lăsați o cerere și vă vom suna înapoi în 30 de minute

Phone
Telefon
+373 (69) 065 146
Email
E-Mail
sales@tehnoformat.md
Address
Adresa
mun.Chisinau, șos. Munceşti 77

Aveți întrebări?

Sau aveți nevoie de sfatul unui inginer profesionist?

Alegi un contractor fiabil pentru sistemul de încălzire la cheie?

Trimiteți o solicitare pentru calculul estimării și obțineți o reducere suplimentară!