VENTILAȚIA DEPOZITELOR  

Ventilarea instalațiilor de depozitare pentru orice tip de produse este efectuată de Tehnoformat în conformitate cu regulile și reglementările în vigoare. 

Siguranța mărfurilor în depozite depinde în mare măsură de condițiile de temperatură și de umiditate create în acestea. Aceasta poate fi garantată doar prin intermediul sistemelor de ventilație în încăpere. Există patru grupuri de produse depozitate în dependență de cerințele de stocare:

  • ·Există cerințe stricte privind umiditatea și nivelul temperaturii în zonele de depozitare ale acestor produse: semifabricate și produse alimentare, aparate de măsură extrem de precise, unele mărci de oțel, hârtie, lemne sau produse derivate. Aceste articole au o durată de valabilitate limitată.
  • În dependență de următoarea grupă de produse precum: produse de vopsire, dispozitive de măsurare, cablu electric de alimentare, instrumente de precizie, metale de diferite feluri, aliajele și produsele derivate ale acestora. Toate aceste produse trebuie depozitate în spații, unde există protecție împotriva umidității excesive a aerului, iar depozitul trebuie să fie dotat cu izolație artificială în perioada de iarnă.
  • Produse din cauciuc și din piele, diverse materiale de construcții, ruberoid. În acest grup de produse, atenția este acordată protecției împotriva ploii și zăpezii, schimbărilor de temperatură, iar camera de depozitare trebuie să fie echipată cu sistem de ventilare și izolare.
  • Restul produselor, care nu se încadrează în aceste categorii, trebuie depozitate într-o încăpere închisă de depozitare sau sub o copertină și necesită parametrii necesari pentru ventilație.

Pentru a asigura parametrii climatici necesari, ventilația în depozite, de regulă, este completată de alte sisteme inginerești. În caz de necesitate, aerul de alimentare este încălzit de un calorifer electric sau pe apă, cel din urmă fiind legat de un sistem de încălzire. La fel, în aceste scopuri, se pot utiliza generatoare de căldură portabile. În scopul de a răci aerul, cel mai des utilizate sunt aparatele de aer condiționat..

Aveți întrebări?

Sau aveți nevoie de sfatul unui inginer profesionist?

Lăsați o cerere și vă vom suna înapoi în 30 de minute

Phone
Telefon
+373 (69) 065 146
Email
E-Mail
sales@tehnoformat.md
Address
Adresa
mun.Chisinau, șos. Munceşti 77

Aveți întrebări?

Sau aveți nevoie de sfatul unui inginer profesionist?

Alegi un contractor fiabil pentru sistemul de încălzire la cheie?

Trimiteți o solicitare pentru calculul estimării și obțineți o reducere suplimentară!