Compania noastră vă propune elaborarea profesională și realizarea optimă a soluțiilor tehnice, legate de climatul confortabil și sănătos al Spațiului dumneavoastră!

Montajul sistemului de Ventilație implică următoarele etape:

 1. Etapa de pregătire – analiza. Obiectul este verificat la nvel de pregătire. O caracteristică aparte a instalării sistemului de ventilație este garantarea accesului la locurile de instalare a conductelor de aer, precum și soluționarea problemei alimentării cu energie electrică. 
 2. În dependență de rezultatul etapei pregătitoare, sistemul de ventilație se instalează direct la obiectul dvs., fază care începe cu găuri de ștanțare pentru șine și echipamente. În cazul în care după această etapă este necesară o pauză, atunci se va asigura fixarea temporară a găurilor de ștanțare. 
 3. Dacă se planifică așezarea liniei de ventilație în spatele plafoanelor suspendate și acestea sunt deja instalate, este necesar să le demontați din zona de lucru. În etapa finală de montare a rețelei de ventilație, plafoanele suspendate demontate sunt instalate în locurile lor. 
 4. Tăierea găurilor în canalul de ventilație pentru grile și difuzoare. Acest procedeu se realizează atent și nu sunt permise goluri în piste, în procesul lucrativ al sistemului de ventilație. 
 5. Asamblarea segmentelor sistemului de ventilare din elemente industriale prelucrate. La această etapă se realizează izolarea termică a canalelor de ventilație. Noi utilizăm doar bușonul sau flanșa cu racorduri de etanșare. Asamblarea segmentelor se face pe podea și nu depășește 6 metri. 
 6. Faza de instalare a conductelor de aer și a fitingurilor are loc direct la înălțime.
 7. Instalarea ventilației, realizată în spațiile de uz casnic sau în birouri în spatele plafoanelor suspendate, necesită executarea unei tăieri atente a găurilor din tavan pentru grile sau difuzoare.
 8. Următoarea etapă este instalarea grilelor sau difuzoarelor în găurile pregătite în conductele de aer. Această etapă implică camuflarea cablurilor, instalarea plafoanelor suspendate, precum și introducerea cu acuratețe în găurile pregătire a grilelor sau difuzoarelor
 9. Asamblarea sistemelor de ventilație, dar și a ventilatoarelor de absorbție, de flux, precum și inserții, filtre, amortizoare de zgomot, supape, suporți de vibrații, cronstaine și alte elemente de fixare din sistemele de ventilație. Conectarea corectă și curată a seturilor de ventilare se face împreună cu conductele de aer și montarea grilelor externe în orificii de perete. 
 10. Realizarea instalării părții electrice a ventilației (plăci, mașini, fire). Cablurile instalate în afara clădirii ar trebui, în general, să aibă o protecție împotriva prafului și a umidității de cel puțin IP54. Toate prizele externe trebuie să aibă un capac de protecție din plastic și în plus se instalează într-un sistem automatizat. 
 11. Caloriferul este instalat, în cazul în care este necesară încălzirea ventilației de flux. 
 12. Etapa finală este pornirea întregului sistem de ventilație montat și, dacă este necesar, revizuirea setărilor de comandă automată și executarea documentației de execuție.

Aveți întrebări?

Sau aveți nevoie de sfatul unui inginer profesionist?

Lăsați o cerere și vă vom suna înapoi în 30 de minute

Phone
Telefon
+373 (69) 065 146
Email
E-Mail
sales@tehnoformat.md
Address
Adresa
mun.Chisinau, șos. Munceşti 77

Aveți întrebări?

Sau aveți nevoie de sfatul unui inginer profesionist?

Alegi un contractor fiabil pentru sistemul de încălzire la cheie?

Trimiteți o solicitare pentru calculul estimării și obțineți o reducere suplimentară!