VENTILAREA SPAȚIILOR COMERCIALE ȘI A MAGAZINELOR

Ventilația magazinelor, a centrelor comerciale, precum și a oricăror spații comerciale și piețe, realizată de compania noastră. Sistemele noastre de ventilație instalate funcționează fără probleme și pentru o perioadă lungă de timp!

Putem cu certitudine să afirmăm că unul dintre principalii factori ai succesului oricărui centru comercial sau magazin este prezența unui flux mare de clienți. Trebuie remarcat, că vizitatorii nu ar trebui să fugă doar pe lângă vitrine, ci ar trebui să se rețină și să cumpere produse din centrul comercial. Pentru aceasta, este necesar ca vizitatorii să se simtă confortabil, să poată respira calm aer curat, astfel încât să nu fie sufocați sau distrași de alte mirosuri. Și aici ne vine în ajutor  un sistem de ventilație proiectat și instalat corespunzător, care va funcționa în mod continuu fără probleme. În ultimul timp, există un astfel de tipar, care denotă că multe sisteme de ventilație în centrele comerciale nu au fost construite corect sau nu au fost asamblate calitativ. Suntem bucuroși să vă informăm că în compania noastră fiecare dintre sistemele de ventilație instalate este proiectat de cei mai calificați ingineri și cei mai experimentați instalatori.

Compania noastră se ocupă si de ventilație în magazinele alimentare și indiferent de mărimea acesteia, este posibilă realizarea sistemului numai pe principiul de alimentare-evacuare. Se ia în calcul fiecare zonă de produse, în care este furnizată cantitatea exactă de aer necesară. În supermarketuri și hypermarketuri, unde nu sunt vândute doar alimente, ci și substanțe chimice de uz casnic sau îmbrăcăminte, e necesară instalarea sistemelor individuale de evacuare a aerului.

Un moment important al sistemului de ventilație, în cazul magazinelor amplasate în clădiri rezidențiale este că acesta trebuie să fie complet independent de sistemul de ventilație al întregii clădiri. De asemenea, este necesar să se ia în considerare faptul că de cele mai multe ori magazinele alimentare au un număr suficient de mare de echipamente de refrigerare.

Dacă aceste echipament de răcire au încorporate un compresor, atunci acest lucru trebuie luat în considerare la proiectarea unui sistem de ventilație, deoarece eliberarea căldurii poate fi semnificativă. La fel, este necesar să se țină cont de calculele exacte și de implementarea profesională, pentru a evita apariția condensatului pe sticlele vitrinelor și ulterior a mucegaiului sau ciupercilor, în cazul unei ventilații deficitare.

Aveți întrebări?

Sau aveți nevoie de sfatul unui inginer profesionist?

Lăsați o cerere și vă vom suna înapoi în 30 de minute

Phone
Telefon
+373 (69) 065 146
Email
E-Mail
sales@tehnoformat.md
Address
Adresa
mun.Chisinau, șos. Munceşti 77

Aveți întrebări?

Sau aveți nevoie de sfatul unui inginer profesionist?

Alegi un contractor fiabil pentru sistemul de încălzire la cheie?

Trimiteți o solicitare pentru calculul estimării și obțineți o reducere suplimentară!