VENTILAREA OFICIILOR DE LA- Tehnoformat

Succesul oricărei companii, desigur, depinde de munca eficientă a angajaților săi, iar munca de calitate a acestora este influențată de spațiul în care se află toată ziua. 

Ventilarea în oficii permite soluționarea următoarei liste de sarcini, precum: încăperea este prea rece sau prea caldă; persistă mirosuri, care interferează cu munca de calitate a angajatului. Este foarte ușor să prevenim aceste probleme prin crearea unei atmosfere normale în sălile de lucru, grație ventilării spațiilor de birouri.

Sistemul de ventilație de înaltă calitate a oficiilor vă permite:

  • Asigurarea conformității aerului cu indicatorii normativi;
  • Îmbunătățirea performanței angajaților și reducerea pierderilor companiei din cauza bolii angajaților;
  • Protejarea aerului împotriva poluării externe;
  • Diminuarea zgomotului, care deranjează munca personalului;
  • Reducerea consumului de energie pentru încălzirea spațiului.

În prezent, un număr mare de chiriași acordă atenție lucrărilor sistemelor de inginerie din clădirile propuse spre închiriere, iar în segmentul inginerie, atenția maximă este acordată disponibilității și adecvării sistemelor care asigură confortul climatului, accentul fiind pus pe ventilarea spațiului și îmbunătățirea calității muncii sale. Există o serie de particularități care trebuie luate în considerare, astfel încât ventilația birourilor să-și îndeplinească pe deplin atribuțiile și să funcționeze eficient.

Principiul de bază al ventilației în oficii

Principiul de bază care guvernează organizarea unui climat confortabil este asigurarea schimbului normal de aer în oricare dintre cabinetele clădirii. În dependență de configurația zonei și de dimensiunile birourilor, ventilația fiecărei încăperi poate fi organizată în conformitate cu scheme complet diferite și poate fi de diferite feluri și tipuri. Relevant este ca funcționarea ventilației clădirilor cu birouri trebuie să fie astfel realizată încât volumul necesar de aer proaspăt să intre în birou și același volum de aer să fie eliminat.

Fluxurile de aer trebuie să fie organizate astfel încât aerul curat, încălzit la o temperatură confortabilă (conform standardelor sanitare) să fie furnizat în zona de respirație a fiecărui angajat, aflat la locul său de muncă, iar aerul evacuat să fie, respectiv, îndepărtat. Acest lucru poate fi realizat numai prin aranjarea corectă a difuzoarelor sau grătarelor prin care aerul este alimentat și descărcat.

Aveți întrebări?

Sau aveți nevoie de sfatul unui inginer profesionist?

Lăsați o cerere și vă vom suna înapoi în 30 de minute

Phone
Telefon
+373 (69) 065 146
Email
E-Mail
sales@tehnoformat.md
Address
Adresa
mun.Chisinau, șos. Munceşti 77

Aveți întrebări?

Sau aveți nevoie de sfatul unui inginer profesionist?

Alegi un contractor fiabil pentru sistemul de încălzire la cheie?

Trimiteți o solicitare pentru calculul estimării și obțineți o reducere suplimentară!