ÎNCĂLZIREA SPAȚIULUI INDUSTRIAL

Compania "Tehnoformat" vă oferă o gamă completă de servicii de încălzire industrială, cu cel mai bun echipament radiant ADRIAN în Chișinău și în toată Moldova! Suntem furnizori oficiali în Moldova ai echipamentelor industriale ale brandului ADRIAN! 

În condițiile unui climat destul de nefavorabil, orice clădire are nevoie de încălzire bună. Și dacă încălzirea unei case sau a unui apartament privat nu este dificilă, atunci în încălzirea spațiilor industriale este necesar mult efort.

Încălzirea spațiilor industriale și a întreprinderilor este un proces destul de laborios, din mai multe motive. În primul rând, atunci când creați o schemă de încălzire, este imperativ să îndepliniți criteriile de cost, fiabilitate și funcționalitate. În al doilea rând, clădirile industriale au, de obicei, dimensiuni destul de mari și sunt destinate executării anumitor lucrări, pentru care se instalează echipamente speciale în clădiri. Aceste motive complică în mod semnificativ instalarea sistemului de încălzire și creșterea costului de lucru.

Compania "Tehnoformat" este un expert în încălzirea spațiilor industriale și vă oferă modalități de încălzire a încăperii, cu care lucrăm în prezent:

  1. încălzire radiantă ADRIAN;
  2. încălzire cu aer cald ADRIAN;
  3. Încălzirea spațiului agricol ADRIAN;
  4. Destratificare termică ADRIAN;
  5. Sistemul de control ADRIAN.

ÎNCĂLZIRE RADIANTĂ ADRIAN-RED

Una dintre cele mai bune metode de a încălzi o cameră, în dependență de diferiți factori, este încălzirea radiantă ADRIAN. Acest tip de încălzire a spațiului este utilizat în instalațiile de încălzire, numite emițătoare cu infraroșu pe gaz sau încălzitoare cu gaz infraroșu. 


Aceste dispozitive de încălzire radiante funcționează utilizând radiație infraroșie, sistem care are mai multe avantaje. Un bun exemplu care explică principiul distribuției energiei radiațiilor infraroșii este soarele. O parte semnificativă a energiei solare intră pe Pământ, în principal, sub forma radiației infraroșii. Emițătorii de gaze sunt un exemplu în care fenomenele naturale reprezintă baza soluțiilor tehnologice descoperite.. 

ÎNCĂLZIRE CU AER CALD ADRIAN


Încălzirea cu aer cald este necesară pentru a menține o temperatură confortabilă în perioada rece. Încălzitoarele de aer ADRIAN-AIR sunt concepute pentru spații industriale mari cu o înălțime ce depășește 2,5 m., depozite, spații de expoziție și de reparații, săli de comerț, garaje și ateliere, săli sportive.

 Beneficiile utilizării unităților ADRIAN-AIR în sistemele de încălzire:

  • încălzire generală economică
  • încălzire episodică sau sezonieră eficace
  • stand-by și încălzire la o anumită temperatură
  • posibilitatea de a combina avantajele diferitor sisteme de încălzire
  • instalare și întreținere ușoară

Încălzirea spațiului agricol ADRIAN

Compania ADRIAN GROUP (Slovacia) este de mult timp cunoscută pe piața de încălzire din Moldova, pentru soluțiile sale alternative eficiente energetic pentru spații mari, cum ar fi hale de producție, depozite, hangare și sere. Soluții integrate care includ încălzitoare cu infraroșu cu gaz de până la 50 kW, încălzitoare de aer locale și centrale de până la 1 MW, destratificatoare, perdele de aer pentru porți mari, precum și sisteme de control și reglare, au ajutat sute de întreprinderi să reducă cu trei -  până la trei și jumătate ori costurile de încălzire, atunci când temperatura era optimă în spațiu.

În acest sezon, compania oferă echipamente de încălzire nu numai pentru industrie, ci și pentru agricultură. Datorită dezvoltării rapide a acestui segment, piața AGRO necesită saturație cu echipamente moderne de economisire a energiei. Iată de ce, ADRIAN GROUP oferă două produse noi simultan.Destratificatorul ADRIAN 

Destratificarea este un plus de neprețuit pentru orice sistem de încălzire și poate contribui la realizarea unor economii semnificative de energie. Crearea așa-numitului plafon virtual, adică limitarea fluxului de aer cald în creștere, la o anumită limită face posibilă reducerea volumului de spațiu încălzit.Sistemul de control ADRIAN 


CY MICRO-RAD și MULTI-RAD sunt concepute pentru a controla sistemele complexe de încălzire. Un singur CY poate controla 1-8 din zonele de temperatură (în cazul MICRO-RAD Mini - 1-6 din zonele de temperatură). La rețeaua de comunicații pot fi conectate până la 30 CY -uri, ceea ce vă permite să creați un sistem integrat de încălzire. Întregul sistem poate fi controlat utilizând afișajele sistemelor individuale de control sau un computer personal conectat la rețeaua de comunicații. Un computer personal servește și pentru colectarea și analizarea valorilor măsurate.

Proiectăm încălzirea industrială a oricărei complexități.

Aveți întrebări?

Sau aveți nevoie de sfatul unui inginer profesionist?

Lăsați o cerere și vă vom suna înapoi în 30 de minute

Phone
Telefon
+373 (69) 065 146
Email
E-Mail
sales@tehnoformat.md
Address
Adresa
mun.Chisinau, șos. Munceşti 77

Aveți întrebări?

Sau aveți nevoie de sfatul unui inginer profesionist?

Alegi un contractor fiabil pentru sistemul de încălzire la cheie?

Trimiteți o solicitare pentru calculul estimării și obțineți o reducere suplimentară!