ÎNCĂLZIRE RADIANTĂ ADRIAN-RED

Încălzirea hangarelor, a depozitelor, a spațiilor industriale, a clădirilor industriale cu încălzire radiantă ADRIAN, în Chișinău și pe întreg teritoriul Republicii Moldova.

Una dintre cele mai bune metode de a încălzi o cameră, în dependență de diferiți factori, este încălzirea radiantă ADRIAN. Acest tip de încălzire a spațiului este utilizat în instalațiile de încălzire, numite emițătoare cu infraroșu pe gaz sau încălzitoare cu gaz infraroșu. Aceste dispozitive de încălzire radiante funcționează utilizând radiație infraroșie, sistem care are mai multe avantaje. 

Un bun exemplu care explică principiul distribuției energiei radiațiilor infraroșii este soarele. O parte semnificativă a energiei solare intră pe Pământ, în principal, sub forma radiației infraroșii. Emițătorii de gaze sunt un exemplu în care fenomenele naturale reprezintă baza soluțiilor tehnologice descoperite.

PRINCIPIUL DE FUNCȚIONARE A ÎNCĂLZIRII RADIANTE 

În cazul sistemelor convenționale de încălzire sau prin utilizarea unui sistem de încălzire cu aer cald, în contrast cu sistemele de radiatoare cu infraroșu, aerul cald se ridică în sus. Amintiți-vă că noțiunea de convecție reprezintă mișcarea masei de aer sau mișcarea în volumul oricărui gaz sau lichid. Adică, straturile de aer încălzite și mai ușoare sunt ridicate de cele reci și mai grele. Un strat cald de aer, de asemenea, se ridică, făcând loc unui strat mai rece de aer.

Aezătoare pe gaz cu infraroșu negru  ADRIAN-RED (E / AA / AL)

Arzătorul pe gaz cu infraroșu negru are proprietăți excelente. Este oferit în modul U de execuție din oțel inoxidabil. Designul monoblocului unic pentru camera arzătorului și ventilatorului permite obținerea unor valori minime ale emisiilor de noxe datorate recirculației gazelor arse și recuperării căldurii. Temperatura pe suprafața acestor emițători atinge o medie de 400 ° C. O caracteristică a dispozitivelor de acest tip este că, pentru funcționarea lor, este obligatorie evacuarea produselor de ardere cu ajutorul conductelor de aer.. 

Prin preîncălzirea aerului amestecat cu gaz, se realizează arderea completă a amestecului. Tuburile radiative se încălzesc rapid până la temperatura de funcționare, ceea ce reduce timpul de funcționare a încălzitorului total și costurile de încălzire.


Reșouri pe infraroșu cu gaz ADRIAN-RED(CR)

Elementul principal al reșoului pe infraroșu cu gaz sunt plăcile ceramice montate pe un cadru din oțel. Radiația este o formă de energie care se transformă în căldură atunci când atinge suprafața obiectelor solide. Cel mai adesea se folosește pentru încălzirea spațiilor industriale care au tavane înalte.

Astfel de părți ale spațiului au un schimb mare de aer, astfel încât utilizarea sistemelor de încălzire cu convecție în ele nu este practică. În încăperile cu tavane înalte, încălzirea radiantă cu radiatoare de gaz de tip "light" este cea mai eficientă metodă de încălzire. Radiatoarele de gaz de tip "light" funcționează pe gaz natural sau lichefiat. La arderea amestecului de gaz-aer în găurile plăcilor ceramice, temperatura de pe suprafața dispozitivului ajunge la 950 ° C.

Gradul de radiație este destul de ridicat, astfel că transferul de căldură are loc într-un timp foarte scurt. Pentru construcția dispozitivului, se utilizează materiale anticorozive speciale care prelungesc semnificativ durata de viață a emițătorului de gaze.


ÎNCĂLZITOARE PE INFRAROȘU CU GAZ (Q / P) ADRIAN-RED-ELECTRO

Încălzitoarele pe infraroșu cu gaz ADRIAN-RAD-ELECTRO (Q / P) sunt instalate pe perete sau pe tavan. Echipamentul este utilizat atât ca încălzire primară, cât și ca încălzire suplimentară. Reșoul electric cu infraroșu pentru încălzire confortabilă și eficientă. Seria Power Q de la 3000 la 6000 wați și seria P de la 400 la 4200 wați.

Instalarea electrică este efectuată numai de inginerii electrici autorizați ai companiei noastre cu calificările corespunzătoare. La instalare se verifică posibilitatea de utilizare a echipamentului de împământare. Conectarea se face întotdeauna în conformitate cu normele și reglementările existente.

Aveți întrebări?

Sau aveți nevoie de sfatul unui inginer profesionist?

Lăsați o cerere și vă vom suna înapoi în 30 de minute

Phone
Telefon
+373 (69) 065 146
Email
E-Mail
sales@tehnoformat.md
Address
Adresa
mun.Chisinau, șos. Munceşti 77

Aveți întrebări?

Sau aveți nevoie de sfatul unui inginer profesionist?

Alegi un contractor fiabil pentru sistemul de încălzire la cheie?

Trimiteți o solicitare pentru calculul estimării și obțineți o reducere suplimentară!