Încălzirea spațiului agricol ADRIAN

Compania ADRIAN GROUP (Slovacia) este de mult timp cunoscută pe piața de încălzire din Moldova, pentru soluțiile sale alternative eficiente energetic pentru spații mari, cum ar fi hale de producție, depozite, hangare și sere. Soluții integrate care includ încălzitoare cu infraroșu cu gaz de până la 50 kW, încălzitoare de aer locale și centrale de până la 1 MW, destratificatoare, perdele de aer pentru porți mari, precum și sisteme de control și reglare, au ajutat sute de întreprinderi să reducă cu trei -  până la trei și jumătate ori costurile de încălzire, atunci când temperatura era optimă în spațiu. 

În acest sezon, compania oferă echipamente de încălzire nu numai pentru industrie, ci și pentru agricultură. Datorită dezvoltării rapide a acestui segment, piața AGRO necesită saturație cu echipamente moderne de economisire a energiei. Iată de ce, ADRIAN GROUP oferă două produse noi simultan.


ÎNCĂLZITORUL PE INFRAROȘU CU GAZ ADRIAN-RAD AGRO 1, 2, 3

Încălzitorul pe infraroșu cu gaz adrian-rad agro 1, 2, 3 cu capacitate de până la 5 kW pentru fermele de păsări, ferme de porci și ferme pentru bovine. Are cei mai buni parametrii, rezultînd din raportul preț-calitate.

Designul din oțel inoxidabil asigură o durată lungă de viață, iar simplitatea construcției și a gestiunii permite utilizarea acestuia chiar și în cele mai îndepărtate ferme.GENERATOR DE AER CALD ADRIAN-AIR MID

Generatorul de aer cald ADRIAN-AIR MID ECO cu o putere de 50 și 100 kW care funcționează pe lemne este o soluție ideală, în cazul în care nu există gaz și sursele de energie regenerabile nu sunt întotdeauna disponibile, datorită costului ridicat al investiției. Lemnele și deșeurile menajere vor servi drept combustibil pentru a genera căldură, care, cu ajutorul unui ventilator și a unui canal, intră în interiorul spațiului. Generatorul are un consum minim de energie, care este necesar doar pentru funcționarea unui ventilator echipat cu un termostat. Primii clienți care au utilizat acest produs nou au rămas încântați de simplitatea și eficiența echipamentului, și au reușit deja să o boteze drept "cuptor cu căldură".


ÎNCALZITOARE DE AER DIRECTE ADRIAN-AIR AGRO

Încălzitoarele de aer cu acțiune directă pentru spații agricole. Echipate cu modul de ardere econom de tip "preamestec", cu capacitatea diminuabilă de până la 30%. Combustibilul utilizat este gazul natural (G20 / G25) sau propanul (G31). Linia include 3 modele de la 60 kW la 120 kW, în două versiuni din oțel inoxidabil sau galvanizat.

  • modularea capacității de la 100% la 30%;
  • 100% eficiență;
  • fără praf în camera de combustie;
  • o distribuție eficientă a căldurii;
  • întreținere și curățare ușoară;
  • control automat (ON / OFF);
  • telecomandă.

Aveți întrebări?

Sau aveți nevoie de sfatul unui inginer profesionist?

Lăsați o cerere și vă vom suna înapoi în 30 de minute

Phone
Telefon
+373 (69) 065 146
Email
E-Mail
sales@tehnoformat.md
Address
Adresa
mun.Chisinau, șos. Munceşti 77

Aveți întrebări?

Sau aveți nevoie de sfatul unui inginer profesionist?

Alegi un contractor fiabil pentru sistemul de încălzire la cheie?

Trimiteți o solicitare pentru calculul estimării și obțineți o reducere suplimentară!