ÎNCĂLZIRE CU AER CALD ADRIAN

Încălzirea cu aer cald este necesară pentru a menține o temperatură confortabilă în perioada rece. Încălzitoarele de aer ADRIAN-AIR sunt concepute pentru spații industriale mari cu o înălțime ce depășește 2,5 m., depozite, spații de expoziție și de reparații, săli de comerț, garaje și ateliere, săli sportive.

Beneficiile utilizării unităților ADRIAN-AIR în sistemele de încălzire:

 • încălzirea generală economică
 • încălzirea episodică sau sezonieră eficace
 • stand-by și încălzire la o anumită temperatură

  posibilitatea de a combina avantajele diferitor sisteme de încălzire


 • instalare și întreținere ușoară

ÎNCĂLZITOARE DE AER PE GAZ ADRIAN-AIR (AX / AR / AD)

Acest echipament se amplasează numai în zone bine ventilate. Nu se face prin introducerea aerului și eliminarea produselor rezultate din arderea gazului. Funcționarea corectă a echipamentului depinde de instalarea corectă și de exploatarea corespunzătoare. Instalarea, exploatarea și întreținerea trebuie să fie efectuate conform prescripțiilor reale, precum și normelor și reglementărilor în vigoare.

Instalațiile de încălzire a aerului ADRIAN-AIR (AX / AR / AD) sunt proiectate pentru încălzirea directă cu gaz, fără a fi nevoie de furnizarea și distribuția completă a căldurii. Evacuarea produselor de combustie gazoasă se efectuează în afara încăperilor încălzite, cu ajutorul unui ventilator de evacuare. Aerul pentru arderea gazului este furnizat din încăpere sau de afară. Încălzitoarele de aer sunt conectate la coșul de fum, care poate fi atât concentric (cu pereți dubli care asigură simultan evacuarea produselor rezultate din ardere și alimentarea cu aer), cât și obișnuite.

PERDEA DE AER ADRIAN-AIR (AXV45 / AXC)

Perdeaua de aer, bazată pe concentrarea eficientă a căldurii, asigură reducerea pierderilor de căldură prin poarta și ușă. Protejează spațiul intern de fluxul necontrolat de aer rece de pe stradă și de pierderea căldurii din interior. Proiectată special pentru spații industriale. Datorită parametrilor unici ai volumului de aer furnizat și vitezei sale de alimentare, aceasta este o soluție eficientă pentru ușile foarte mari. Designul unic și fiabilitatea unei cortine de condensare cu un arzător de preamestec, în combinație cu un schimbător de căldură din cupru aluminizat, permit o eficiență de până la 108%.


Un control electronic este integrat în proiectarea perdelei de aer, care, pe lângă funcțiile de setare a arzătorului standard, oferă, de asemenea, schimbarea mai multor unități de perdea între ele și conectarea acestora la o rețea comună, cu organizarea controlului integrat în și în afara funcționării. Perdeaua este disponibilă cu și fără funcție de încălzire, atât pentru alimentarea cu aer orizontal, cât și vertical.CENTRALE DE ÎNCĂLZIRE A AERULUI CU GAZ ADRIAN-AIR (MID / SET / LUG)

Se utilizează în mod egal pentru încălzirea directă a apei calde cu multă apă.

ADRIAN-AIR (MID / SET / LUG) este proiectat pentru încălzirea încăperilor cu tehnologii de protecție împotriva emisiilor de substanțe nocive și împotriva poluării mediului intern (vapori dăunători, produse de combustie, praf etc.). Designul special al arzătorului asigură concentrații scăzute de CO și CO2, care permit alimentarea aerului încălzit direct în spațiul încălzit, deplasând aerul poluat și îmbâcsit.

ÎNCĂLZITOARE TERMICE CU AER ADRIAN-AIR (TEM)

Încălzitor de aer cald ADRIAN-AIR® TEM. Capacitatea de la 12,9 până la 76,8 kW cu volumul de aer de la 1358 până la 5955 m3 / h, cu alimentare directă a aerului în cameră, cu grilă de alimentare cu aer reglabilă, ventilator axial. 

Acesta poate fi utilizat și pentru răcirea cu aer. Acest echipament este destinat pentru spații mari (depozite, garaje, ateliere). În funcție de condiții, încălzitoarele de aer pot fi suspendate pe tavan (alimentarea verticală a aerului) sau pe perete (alimentare orizontală cu aer).

ÎNCALZITOR ELECTRIC DE AER ADRIAN-AIR ELECTRO 

Încălzitoarele electrice ADRIAN-AIR ELECTRO sunt proiectate pentru alimentarea directă cu aer încălzit. Încălzitoarele de aer nu ar trebui să fie conectate la conducte sau rețele de aer. Ventilatorul nu este destinat utilizării ca echipament de ventilație sau filtru.Încălzitoarele electrice ADRIAN-AIR ELECTRO sunt furnizate într-o versiune trifazată de 400 V. Încălzitoarele de 230 V sunt disponibile la comandă specială.
Echipamentul include:

 • ventilator axial monofazat 230 V - 1000 rpm;
 • elemente ecranate de 1000 și / sau 2000 W;
 • contactor;
 • termostat de siguranță;
 • termostat de setare;
 • cleme pentru conectarea termostatului extern;
 • comutator principal cu lampă de semnalizare - incluziune;
 • panou de conexiune electrică

Funcționarea corectă a dispozitivului depinde de determinarea corectă a consumului de energie.

Aveți întrebări?

Sau aveți nevoie de sfatul unui inginer profesionist?

Lăsați o cerere și vă vom suna înapoi în 30 de minute

Phone
Telefon
+373 (69) 065 146
Email
E-Mail
sales@tehnoformat.md
Address
Adresa
mun.Chisinau, șos. Munceşti 77

Aveți întrebări?

Sau aveți nevoie de sfatul unui inginer profesionist?

Alegi un contractor fiabil pentru sistemul de încălzire la cheie?

Trimiteți o solicitare pentru calculul estimării și obțineți o reducere suplimentară!