CAZANE DE TOATE TIPURILE

Compania noastra "Tehnoformat", astăzi, este furnizorul oficial al echipamentelor de cazane marca "Garioni naval" și arzătoarelor pe gaz "F.BR". Instalăm aceste echipamente pentru o gamă largă de industrii: produse alimentare, chimice, petrochimice, hârtie, farmaceutică etc. De asemenea, oferim soluții personalizate pentru hoteluri, spălătorii, spitale, clinici, școli și instituții municipale.

Tipuri de cazane folosite de firma noastră în construcția cazangeriilor industriale:

  • Cazane cu abur
  • Cazane pe ulei termic
  • Cazane cu apă caldă
  • Cazane de apă supraîncălzită
  • Schimbătoare de căldură
  • Cazane cu circuite de apă
  • Arzătoare cu gaz


Noi instalăm cazane industriale și sisteme industriale de încălzire.

Gama noastră de generatoare de abur include cazane pentru generarea de abur saturat și supraîncălzit cu presiune joasă și medie. De asemenea, putem furniza toate dispozitivele auxiliare care fac parte din instalație, în special rezervoare de colectare a condensului, degazatoare, colectoare, sisteme de control etc. Pentru a atinge temperaturi mai ridicate și rezultate avansate poate fi utilizat uleiul diatermic. 

Acest ulei rămâne stabil în stare lichidă, chiar și la temperaturi de peste 300 ° C, și poate fi ușor pompat grație unei pompe pentru a furniza căldură în punctul dorit. Instalăm cazane pentru încălzirea uleiului diatermic și asiguram echipamentele și tehnologiile necesare pentru organizarea liniei în conformitate cu regulile prestabilite.

Apa caldă este larg utilizată pentru încălzirea clădirilor municipale. În acest domeniu suntem, de asemenea, un partener ideal, atât pentru furnizarea de generatoare individuale, cât și pentru instalarea întregii linii de încălzire.

 Cazanele produse de Garioni Naval produc și transmit energia termică din diverse surse, de exemplu prin ardere directă, utilizarea energiei electrice sau recuperarea căldurii provenite de la produse de ardere, survenite de la sisteme externe care au încă energie utilizabilă. Noi furnizăm generatoare, potrivite pentru arderea oricărui tip de combustibil tradițional, în stare gazoasă, lichidă și solidă.

Căutați un contractor fiabil?
Vă vom ajuta să înființați o cameră de cazan de înaltă calitate pentru obiecte de orice complexitate.

Aveți întrebări?

Sau aveți nevoie de sfatul unui inginer profesionist?

Lăsați o cerere și vă vom suna înapoi în 30 de minute

Phone
Telefon
+373 (69) 065 146
Email
E-Mail
sales@tehnoformat.md
Address
Adresa
mun.Chisinau, șos. Munceşti 77

Aveți întrebări?

Sau aveți nevoie de sfatul unui inginer profesionist?

Alegi un contractor fiabil pentru sistemul de încălzire la cheie?

Trimiteți o solicitare pentru calculul estimării și obțineți o reducere suplimentară!