ARZĂTOARE CU GAZ

Arzătoarele de gaz F.B.R (gaz natural, lichefiat, uz casnic, biogaz) sunt reprezentate de o gamă largă de modele împreună cu caracteristici tehnice diferite. Caracteristicile generale ale designului sunt reprezentate de carcasa arzătorului de gaz fabricată din aluminiu, pentru a reduce zgomotul produs. Designul include, de asemenea, un ventilator pentru presurizarea aerului. Posibilitatea de a regla poziția echipamentului de amestecare contribuie la eficiența și stabilitatea ridicată a procesului de combustie.


 

Fiecare gamă de arzătoare de gaz F. B. R. este reprezentată de arzătoare de într-una și în două trepte de control, precum și de modele progresive și modulate.

Arzătoarele de orice tip ale companiei F. B. R. au o putere de 11,6-7558 kW.


Arzatoarele FBR sunt fabricate la uzinele din Verona, fiind folosite componente europene de înaltă calitate. Întregul proces este strict monitorizat de echipamente computerizate sofisticate și de specialiști responsabili de calitatea produselor. Compania F. B.R. utilizează cea mai modernă tehnologie de producție a arzătoarelor. Compania dispune de standardul de calitate al produselor ISO 9001. După producție, fiecare arzător FBR este testat. Compania noastră este furnizorul oficial al produselor „FBR” în Moldova.

Principalul avantaj al echipamentelor pentru sisteme de încălzire marca F.B.R. - pornirea și configurarea ușoară. La asamblarea arzătorului, tehnicienii efectuează ajustări preliminare, ceea ce îmbunătățește performanța arzătorului, precum și reduce timpul și costurile financiare ale instalării.

Aveți întrebări?

Sau aveți nevoie de sfatul unui inginer profesionist?

Lăsați o cerere și vă vom suna înapoi în 30 de minute

Phone
Telefon
+(373) 68 92 22 88
Email
E-Mail
info@termoformat.md
Address
Adresa
mun.Chisinau, șos. Munceşti 77

Aveți întrebări?

Sau aveți nevoie de sfatul unui inginer profesionist?

Alegi un contractor fiabil pentru sistemul de încălzire la cheie?

Trimiteți o solicitare pentru calculul estimării și obțineți o reducere suplimentară!