Proiectarea sistemelor de inginerie 

Lucrările la proiect sunt efectuate de specialiștii noștri de bază, care lucrează împreună cu inginerii specializați din departamentul de instalare. 

Proiectarea de sisteme de inginerie pentru încălzire, alimentare cu apă, ventilație, aer condiționat și cazane de la firma noastră cu implementarea profesionala și cu alegerea soluției optime pentru construcții. 

Ingineria este componenta de bază a oricărei companii implicate în proiectarea diverselor servicii prestate, fie că este vorba despre: încălzire, alimentare cu apă, ventilație, aer condiționat, sau cazangerie, de la depozite mici până la clădiri industriale mari.

Proiectarea complexă a comunicațiilor la nivelul întreprinderii permite:

  • creșterea fiabilității generale a ingineriei create și pentru reducerea riscului apariției unor situații de urgență.
  • utilizarea echipamentelor și materialelor necesare pentru a calcula cu exactitate cantitatea și parametrii necesari pentru a optimiza costurile de comunicare.
  • selectarea corectă a echipamentului grație căruia să minimalizați costurile de exploatare, ceea ce va fi optim din punctul de vedere al costului întreținerii și deprecierii acestuia.
  • în baza desenelor, diagramelor și specificațiilor, proiectul nostru de inginerie crește viteza lucrărilor de instalare.
  • organizarea unui control permanent asupra logisticii materialelor și a costurilor, precum și asupra implementării lucrărilor de instalare.

Aveți întrebări?

Sau aveți nevoie de sfatul unui inginer profesionist?

Lăsați o cerere și vă vom suna înapoi în 30 de minute

Phone
Telefon
+373 (69) 065 146
Email
E-Mail
sales@tehnoformat.md
Address
Adresa
mun.Chisinau, șos. Munceşti 77

Aveți întrebări?

Sau aveți nevoie de sfatul unui inginer profesionist?

Alegi un contractor fiabil pentru sistemul de încălzire la cheie?

Trimiteți o solicitare pentru calculul estimării și obțineți o reducere suplimentară!