Instalarea sistemelor inginerești

Lucrările noastre sunt realizate de echipe de instalatori, sub controlul inginerilor specializați, cu sistemul introdus de control în mai multe etape a procesului de performanță a muncii și a calității acestora.

Realizăm instalarea profesională a sistemelor de inginerie în case particulare, clădiri comerciale, sere și clădiri industriale, atât în Chișinău, cât și pe întreg teritoriul Republicii Moldova!

Montajul instalațiilor industriale este etapa a treia și finală (după etapele de proiectare și echipare) a procesului general de creare a unui sistem de susținere. Înțelegem importanța vitală a etapei de asamblare și o tratăm cu toată responsabilitatea. 

Deoarece numai atitudinea profesională atentă față de instalarea comunicațiilor interne este responsabilă de funcționarea ulterioară a întreprinderii, iar neglijența necorespunzătoare a lucrului duce, în cele din urmă, la erori în funcționarea sistemului. Acest lucru poate distruge munca efectuată în etapele anterioare.

Montarea cazangeriilor

Instalarea unei cazangerii, de la o casă privată și la clădiri industriale.

Noi în prezent:

 • Realizăm instalarea echipamentului pentru cazane care funcționează pe orice tip de combustibil, pornind de la gaz, electricitate, motorină, lemn de foc și până la cărbune.
 • Lucrăm cu orice spații, de orice amploare și complexitate. Instalăm cazangerii în case particulare și spații industriale.
 • Rezultatul muncii noastre va satisface pe deplin așteptările dumneavoastră.
 • Lucrăm în spații situate atât în Chișinău, cât și în toată Republica Moldova.

Caracteristici speciale ale instalării cazanelor în case private și spații industriale

Instalarea cazanelor

Dacă intenționați să instalați cazane de gaz, atunci pentru producerea și conectarea ulterioară a cazanului la conducta de gaz, aveți nevoie de permisiunea pentru un eșantion special. 

Acest document este emis de departamentul de servicii gaze, la care obiectul este atribuit pe criteriu teritorial. Locația instalației cazanelor de podea ar trebui să aibă o acoperire uniformă și durabilă, care nu ar susține arderea. În plus, trebuie să se facă un podium sub cazan. Instalarea cazanului trebuie făcută astfel încât accesul la boiler din toate părțile să fie liber. 

Această condiție este necesară pentru întreținerea ulterioară a sistemului și posibila dezmembrare. 

Există o regulă conform căreia distanța dintre boiler (partea din față) și peretele, care este situat opus, nu trebuie să fie mai mică de 1 metru. Instalarea echipamentului pentru cazan pe perete trebuie efectuată pe perete cu un material de tablă intermediar atașat la acesta, care nu susține arderea.

Sistemul hidraulic al cazanului

Prin sistem hidraulic al cazanului înțelegem conectarea elementelor echipamentului cazanului. Racordarea se face în conformitate cu o schemă special dezvoltată sau proiectată.

Elementele principale ale racordării sunt:

 1. Generator de căldură (cazan de încălzire)
 2. Unități de pompare
 3. Rezervoare mari de sisteme de încălzire și GVS
 4. Noduri de colectare 
 5. Toate supapele, precum și fitingurile și țevile, care sunt utilizate pentru îmbinarea elementelor camerei centralei împreună.

Instalarea sistemelor de încălzire 

Instalarea sistemelor de încălzire în case private și în clădiri industriale.

Cea mai importantă etapă a procesului de organizare a unui sistem de încălzire pentru orice obiect, fie că este o casă privată sau o clădire industrială, este instalarea acestuia.

Este dificil să se supraestimeze importanța componentei de instalare în procesul general de fabricare a sistemului de încălzire. În cazul executării neprofesionale a lucrărilor de instalare a sistemelor de încălzire, pot apărea următoarele probleme: scurgerea conductelor cu deteriorarea ulterioară a proprietății, formarea blocajelor de aer în conducte, încălzirea insuficientă a încăperilor și așa mai departe. Eroarea la instalare poate să nu fie imediat identificată și să se facă cunoscută în timp.

Prin urmare, nu riscați și aveți încredere în profesioniștii noștri. Instalarea sistemelor de încălzire în case private diferă semnificativ de lucrările similare în spații industriale. În ciuda simplității sale aparente, instalarea încălzirii într-o casă privată nu este mai puțin complicată decât într-un spațiu industrial și adesea este mult mai dificilă.

Instalarea sistemelor de ventilație 

Compania noastră realizează instalarea profesionala a sistemelor de ventilație și umidificare prin duze, de orice complexitate. Lucrăm în case private, cafenele, restaurante, centre comerciale și de birouri, sere și spații industriale.

Instalarea sistemelor de ventilație a spațiilor industriale atât în Chișinău, cât și în toată Republica Moldova.

Realizăm dezvoltarea profesională și implementarea soluțiilor tehnice de încălzire legate de crearea unui climat confortabil și sănătos la sediul Dvs.! La efectuarea lucrărilor de instalare a sistemului de ventilație într-un spațiu industrial, inginerii noștri efectuează următoarele lucrări:

 • Elaborarea machetei (sarcina tehnică)
 • Elaborarea și executarea documentației de proiect
 • Echiparea instalației cu echipamente și materiale necesare

Instalarea sistemelor de încălzire industriale 

Instalarea sistemelor de încălzire industriale, realizată de compania noastră. La etapa preliminară, inginerul va pregăti un proiect competent pentru aprobare, vom alege cele mai optime variante pentru o eficiență maximă a sistemului. După aceasta se calculează costul achiziției materialelor și se face o estimare a instalației.Pe baza contractului vor fi stabilite plățile pentru achiziționarea materialului, datele convenite pentru începerea lucrărilor, precum și o obligație de service  garanție. 

Instalăm două tipuri de încălzire industrială: centralizată și autonomă.

 • Opțiunea de conectare la magistrala centrală este posibilă dacă este disponibilă pe teritoriul dvs. sau în obiectele din apropiere. După racordarea principală, conducta este condusă către sistemul de distribuție și de acolo cablajul ajunge în diferite puncte.
 • Încălzirea industrială autonomă a clădirilor este disponibilă absolut oriunde. Pentru asta e nevoie de un spațiu aparte destinat instalării cazanului. În calitate de combustibil pe care va funcționa cazanul, se recomandă utilizarea gazelor naturale, cărbunelui sau instalației diesel. Pentru volume mici este potrivită și electricitatea

Toate lucrările de bază și conexe, trebuie să fie realizate de specialiști cu înaltă calificare. Pentru această sarcină puteți să ne contactați anume pe noi. Instalarea încălzirii industriale a clădirilor, precum și alimentarea cu apă va fi realizată competent de către profesioniștii companiei, în conformitate cu cerințele standardelor tehnice.

Instalarea sistemelor de aer condiționat 

Sisteme Split - sisteme, aparate de climatizare cu mai multe zone, răcitoare de aer – fancoil-uri, cabine monobloc cu aer condiționat, aparate de aer condiționat de precizie și alte sisteme complexe - acesta este profilul nostru. Instalarea tehnologiei climaterice moderne este un proces serios, care ar trebui încredințat unor specialiști de înaltă calificare. Pentru funcționarea corectă și eficientă a aparatului de aer condiționat este foarte important ca lucrările de instalare să fie efectuate calitativ cu ajutorul echipamentelor profesionale.

Angajații noștri abordează organizat problema instalării și vă vor oferi suport la întreținerea ulterioară și preventivă a dispozitivului. Atitudinea conștiincioasă față de muncă este o trăsătură importantă a angajaților noștri. Ne străduim să fim primii în afaceri!

Instalarea sistemelor de alimentare cu apă

Sistemul de alimentare cu apă este un sistem obligatoriu și indispensabil pentru fiecare locuință modernă, deoarece, cu ajutorul său, este asigurată o aprovizionare constantă cu apă. Fără apă nu ne mai putem descurca deloc.

Instalarea sistemului de alimentare cu apă este un proces destul de lung și complicat care necesită o abordare atentă a profesioniștilor și o multitudine de aptitudini.

În cazul clienților care apelează la compania noastră, li se garantează o gamă de lucrări exacte și de înaltă calitate de către lucrători profesioniști cu înaltă calificare, cu o vastă experiență în instalarea instalațiilor sanitare. 

Instalatorii noștri vă vor oferi apă rece și caldă neîntreruptă, în casa sau oficiul dvs.!

Aveți întrebări?

Sau aveți nevoie de sfatul unui inginer profesionist?

Lăsați o cerere și vă vom suna înapoi în 30 de minute

Phone
Telefon
+373 (69) 065 146
Email
E-Mail
sales@tehnoformat.md
Address
Adresa
mun.Chisinau, șos. Munceşti 77

Aveți întrebări?

Sau aveți nevoie de sfatul unui inginer profesionist?

Alegi un contractor fiabil pentru sistemul de încălzire la cheie?

Trimiteți o solicitare pentru calculul estimării și obțineți o reducere suplimentară!