Echipamentele

Oferim, la prețuri minime pe piață, echipamentele componente de la producători exclusivi, cu care cooperăm în relații de afaceri directe. 

Oferim o gamă completă de echipamente pentru toate secțiunile de inginerie. 

Toate produsele sunt întotdeauna în depozitele noastre și livrăm la comandă articole individuale rare. Completăm cu forțe proprii instalațiile pe care se vor realiza sistemele de inginerie. De asemenea, furnizăm echipamente exclusive pentru instalări de la diverși producători. Suntem gata să dotăm orice fel de obiecte, de la mici case de vacanță și până la clădiri industriale! 

Veți primi unele dintre cele mai bune prețuri de pe piață, precum și reduceri și bonusuri! În ciuda dimensiunii spațiului dumneavoastră!

Componentele pot fi instalate în două moduri:

a) conform proiectului

b) fără un proiect

Instalarea componentelor conform specificației de proiectare:

Dacă s-au proiectat sisteme de inginerie, echipamentul este furnizat în conformitate cu caietul de sarcini și dacă utilizați documentația de proiect care nu este făcută în compania noastră și vă îndoiți de corectitudinea și consecvența sa, putem oricând discuta despre efectuarea unui audit al proiectului.

În plus, echipamentele și materialele identificate în caietul de sarcini pot fi înlocuite cu analogi care vor avea aceeași calitate și un cost semnificativ mai mic.

Instalarea componentelor fără proiect

Dacă instalarea dvs. ar trebui să fie efectuată fără documentația proiectului, atunci în compania noastră puteți contacta specialiștii noștri pentru a vă ajuta să calculați cantitatea necesară de materiale. În plus, vă vom furniza echipamente care sunt optime pentru obiectul dvs. Dacă este necesar, sunt implicați specialiștii din departamentul de inginerie în rezolvarea sarcinii.

Furnizorii și prețurile noastre

Compania noastră lucrează numai cu furnizori de încredere, ceea ce exclude prezența unor produse necertificate. De foarte mult timp lucrăm direct cu cei mai mari distribuitori și producători europeni. De asemenea, putem furniza produse de interes pentru dvs. la prețuri care vor fi mai mici decât media pe piața Republicii Moldova.

Ne puteți contacta prin apel telefonic sau cu o cerere on-line, pe site, pentru a clarifica disponibilitatea articolelor din stoc care vă interesează, timpul de livrare și prețurile.

Vom fi bucuroși să vă oferim informații și, dacă este necesar, să efectuăm o consultare gratuită cu privire la produsul în care vă interesează.

Aveți întrebări?

Sau aveți nevoie de sfatul unui inginer profesionist?

Lăsați o cerere și vă vom suna înapoi în 30 de minute

Phone
Telefon
+373 (69) 065 146
Email
E-Mail
sales@tehnoformat.md
Address
Adresa
mun.Chisinau, șos. Munceşti 77

Aveți întrebări?

Sau aveți nevoie de sfatul unui inginer profesionist?

Alegi un contractor fiabil pentru sistemul de încălzire la cheie?

Trimiteți o solicitare pentru calculul estimării și obțineți o reducere suplimentară!