Aprovizionarea cu apă a caselor private și a întreprinderilor industriale prin sistemul EBARA

Noi realizăm lucrări de organizare a sistemelor interne de alimentare cu apă în case private și municipale cu mai multe etaje, precum și spații comerciale și industriale!

Sistemul de alimentare cu apă este un complex de structuri inginerești, care sunt destinate pentru aportul de apă dintr-o sursă directă, pentru purificarea, stocarea, livrarea către consumator.

Sistemul de alimentare cu apă este obligat să furnizeze populației apă direct din surse naturale, fie să efectueze purificarea necesară a acesteia.


 Pentru a realiza aceste sarcini, există structuri speciale care fac parte integrantă din acest sistem:

  • Aparate de purificare a apei;
  • Turnuri și cisterne, care reglează capacitatea în sistemul de alimentare cu apă;
  • Conductele de apă și rețelele de apeduct, responsabile pentru transferul de apă către consumatori;
  • Structuri de admisie sau conexiune, responsabile pentru primirea apei din surse;
  • Stații de pompare, responsabile pentru alimentarea imediată cu apă a locurilor de curățare, de consum, de depozitare.


Inginerii noștri calificați vă vor ajuta să alegeți o pompă, care vă va ajuta să vă rezolvați problema. Echipa de instalatori vă va instala o pompă sau o stație de pompare calitativ și profesional. Suntem distribuitorii oficiali ai companiei italiene EBARA.


Italia este renumită pentru istoria sa industrială. Există multe fabrici prin întreaga țară care produc pompe și echipamente de pompare. Observându-le, este ușor să vedem modelul și similitudinea produselor. EBARA a utilizat alte inovații. Per comparație cu competitorii, fabrica concernului japonez EBARA iese mult în evidență.


EBARA – un concern italian care produce echipamente inginerești. În Europa, este recunoscut pentru capacitatea înaltă de producție a pompelor, a stațiilor de pompare și a diverselor componente ale echipamentelor de pompare. Fabricile sunt construite în Italia: la Brendole (nordul Italiei), Clese (masivul alpin Trentino, la frontieră cu Austria); în Spania.

 


În Europa, fabricile EBARA produc: pompe console monobloc, atât din fontă, cât și din oțel inoxidabil; pompe de foraj de la 3 la 16 inci în diametru; pompe de drenare și de canalizare; pompe pentru încălzire și aer condiționat, stații de pompare pentru case și industriale; motoare atât pentru pompele cu sonde, cât și pentru pompele de suprafață și multe altele.


Suntem distribuitori oficiali ai pompelor EBARA din Moldova

Aveți întrebări?

Sau aveți nevoie de sfatul unui inginer profesionist?

Lăsați o cerere și vă vom suna înapoi în 30 de minute

Phone
Telefon
+373 (69) 065 146
Email
E-Mail
sales@tehnoformat.md
Address
Adresa
mun.Chisinau, șos. Munceşti 77

Aveți întrebări?

Sau aveți nevoie de sfatul unui inginer profesionist?

Alegi un contractor fiabil pentru sistemul de încălzire la cheie?

Trimiteți o solicitare pentru calculul estimării și obțineți o reducere suplimentară!